به سافتکده خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفايل
موضوعات
دانلود فيلم
دانلود نرم افزار
دانلود مدیریت دانلود
داتلود نرم افزار فشرده ساز
دانلود دیکشنری
دانلود نرم افزارpdf
دانلود نرم افزار رایتCD
داتلود نرم افزار عکس
داتلود نرم افزار پخش کننده صوت و تصویر
داتلود نرم افزار آنتی ویروس
دریافت آپدیت
آموزش
دانلود نرم افزاربازیابی اطلاعات
دانلود كتاب
احمد شاملو
اخوان ثالث
فروغ فرخ زاد
سهراب سپهري
دانلود موزيك
داتلود نرم افزار موبایل
دانلود یاهو مسنجر
داتلود نرم افزار قفل گذاری
دانلود بازی
عکس
دانلود نرم افزار ساخت اتوران
آنتی ویروس موبایل
فارسی سازسونی اریکسون
فارسی سازنوکیا
دانلود نقشه ی موبایل
دانلود زنگ موبایل
عکس عاشقانه پس زمینه موبایل
دانلودکلیپ موبایل
فتوشاپ برلی موبایل
رمزگذاری بر روی موبایل
سفر یاب موبایل
دیکشنری موبایل
کتاب موبایل
دانلود ویندوز 8
دانلود ویندوز 7
دانلود ویندوزxp
فعال ساز ویندوز 7برای انواع لپ تاپ وpc
دانلودفارسی ساز ویندوز 7
دانلود درایور
دانلود آپدیت ویندوز
نرم افزار ریکاوری ویندوز
دانلودفارسی ساز ویندوز xp
دانلود آفیس2010
فارسی سازآفیس2007
عکس
فارسی ساز
غلط یاب فارسی
دانلود آفیس2007
آموزش آفیس
تم ویندوز
نرم افزار پرتابل
مرورگر وب
ویرایشگر فیلم
دانلود بازی
دانلود جستجوگر اینترنت
دانلود ابزارضد جاسوسی
دانلود ویرایشگر فیلم
اضافات

آخرين مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبليغات

خوش آمديد******خوش آمديد
آدرس جديد اين وبلاگwww.bitoam.loxblog.com اينجا لحظات خوشي را سپري خواهيد کرد آدرس جديد اين وبلاگwww.lamboos.LOXBLOG.COM انواع نرم افزار-آموزش-آنتي ويروس-ويندوز وغيره آدرس جديد اين وبلاگwww.bitoam.loxblog.com
تبارشناسی تحلیلی و قیاسی منــازعه نـرم
بسم الله الرحمن الرحیم

تبارشناسی تحلیلی و قیاسی
منــازعه نـرم


گردآورنده: عزیز الله غلام بلوچ نشتیفانی

دی ماه 1388



چکیده :

منازعه ی نرم تهدیدی غیر ملموس و مبتنی بر تغییر ساختار های فکری و فرهنگی است که اگر چه در قالب واژگان نو و با ساختاری متفاوت در عرصه ی امنیت ملی کشورها مطرح گردیده است اما این نوع تهدید و منازعه از پیشینه ای دیرین بر خوردار بوده است . هم پوشانی اهداف و ساختار این نوع منازعه با تهدید و منازعه ی شیطان علیه انسان که هردو مبتنی بر اغوا ، اقناع ،دین زدایی و سلطه پذیری قدرت غیر معنوی است حاکی از این است که منازعه نرم در طول تاریخ به شکل های متفاوت و دردوران متأخر با دگردیسی نو و در شکلی و قالبی جدید مطرح گردیده است به گونه ای که عوامل انسانی شیطان صفت در صدد تخدیر و تسخیر توده های مردمی جهت رسیدن به مطامع و منافع مادی و شیطانی خویش بر آمده اند.طراحی سامانه دفاعی فکری وفرهنگی واجرای به هنگام ودوری از غفلت وفرصت سوزی عوامل مهم مقابله با تهدید نرم تلقی می گردد .






کلید واژه ها :
منازعه ی نرم ، خود باوری ، اغوا ، آزادی ، شعار مداری ، سیاست مزورانه ، تفرقه افکنی، اقناع ،فضای مجازی ، انقلاب مخملین ...





[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
ادامه مقاله
منافع مادی و اجتماعی و حتی فرهنگی صورت می پذیرد عواملی نهفته است که اجرای چنین تسلطی را میسور ساخته اند. طبیعی است که در هر تهاجمی چه نرم و چه سخت، - والبته در نرم با شدت بیشتر- مغزهای متفکر ی از تئوریسین ها جنگ و تهدید و هماهنگ کننده هایی که عمدتاً از سران حکومت ها و عوامل اقتصادی هستند ، در کنار هم قرار گرفته و با هماهنگی وهم افزایی و بعضاً هم پوشانی وظایف و کارکردها مسیر تسلط نرم را هموار می سازند . طراحان و تئوری پردازان سلطه نرم قاعدتاً از جامعه شناسان، روان شناسان، مردم شناسان و سایر نخبگان خبره ای هستندکه با تسلط بر ابزارهای قدرت نرم و مطالعه ی جوامع هدف به طراحی نسخه خاص سلطه بر آن جامعه می پردازند.
در حوزه پشتیبانی اقتصادی و تبلیغاتی بنیادها و اشخاص ذی نفوذ  ( بنیاد جامعه باز «سورس» SI، بنیاد ملی دموکراسی NED، OSI ، بنیاد تحقیقاتی ویلسون وجین شارپ ) و صاحب مکنتی هستند که جهت رسیدن به مقاصد متنوع اقتصادی و اجتماعی و... جزو طراحان این نوع تهدیدات قرار می گیرند . ضلع سوم عوامل اجرائی و عملیاتی هستند که باز هم به جهت حفظ موقعیت اجتماعی و سیاسی و رسیدن به مطامع اقتصادی که غالباَ در سطح سیاسی سران حکومت و عوامل آنها هستند و با در اختیار گرفتن نظریه ها و پشتیبانی اقتصادی و تبلیغاتی و سیاسی در صدد اجرای این عملیات بر می آیند.
بدیهی است که وجود بستر مناسب در حوزه قدرت نرم بدون در نظر گرفتن آمادگی آن در حوزه ی اجرای کشور مقصد ضمانت اجرایی موفقیت آمیز نخواهد داشت به این جهت طراحان به واسطه ی شناخت نقاط قوت و ضعف اجتماعی و فرهنگی جامعه سلطه پذیر مطالعات گسترده ای را انجام می دهند تا هماهنگی تهدید را با حوزه ی عملیاتی آن بسنجند و بتوانند میزان موفقیت آن را پیش بینی کنند.
به دلیل پایه ریزی جنگ نرم بر اغواگری و اقناع  «از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با كلمه ای پر فضیلت) استفاده می شود»4 (سورین – تانکارد، علیرضا دهقان ،1384 :158 ) تا  زمینه پذیرش چیزی را بدون بررسی شواهد برای خرد جمعی و افکار عمومی فراهم کرد، به گونه ای که این تهدید توجیه تبلیغاتی و مشروعیت عمومی کسب نماید در این راستا اولین اقدام قدرتهای سلطه حمله به خود و پذیرش خود کشی سیاسی عوام فریبانه است حادثه  «11 سپتامبر»  نمونه بارز این موضوع است.
همان طور که مشخص شد این خودکشی باعث می شود که افکار عمومی اقدام به هر گونه عملی چه در حوزه جنگ سخت و چه نرم را برای حاکمان قدرت نرم مشروع تلقی کنند و از طرفی دیگر حمایت های سیاسی، تبلیغاتی را چه در سطح جهانی و چه داخلی به سمت خود جلب نمایند و بدین گونه زمینه های ایجاد تهدید و جنگ نرم و سخت را پی ریزی کنند. غفلت و تغافل کشورهای مورد تهاجم چه در سطح عمومی و چه در سطح خاص،و نخبگان عاملی اساسی در جهت بستر سازی وقوع تهدید نرم و آب به آسیاب دشمن ریختن است.
نیازهای جامعه مقصد در ابعاد فکری، فرهنگی و اجتماعی و عدم توجه به آن از طرف مسئولان و حاکمان سیاسی و اجتماعی و تعیین ابزارها و راهبردهای فکری و اجتماعی جهت حفظ امنیت ملی هر جامعه ای را و به خصوص جامعه ای جوان مثل ایران را در خطر سقوط در پرتگاه و منجلاب فرهنگ غربی نا خواسته قرار خواهد داد و در بستر زمانیّ تقریباً طولانی و به صورت نا محسوس ارزش ها و هنجارهای خودی را در معرض تبدیل و تبدّل قرار خواهد داد به گونه ای که بدعت های فرهنگی و فکری غرب در ساختار فکری و فرهنگی جامعه« با تكرار پیام وسعی در القای مقصودی معین و جا انداختن پیام در ذهن مخاطب»5 ( سلطانی و هاشمی ، 1382 :25 )به سنتی ماندگار و مقدس تبدیل خواهد شد و نسل نو با مبانی رسوخ یافته آن در گره خوردگی عاطفی و حتی منطقی قرار خواهند گرفت ؛ این جاست که زدودن لایه های فکری منحط غرب برای رسیدن به عمق و دستیابی به ارزش ها و هنجارها واقعی امری سخت وحتی نا ممکن خواهد شد.
تهدیدات و تهاجمات فرهنگی و اجتماعی کشورهای سلطه از یک سو و اتخاذ موضع انفعالی و عدم مقابله صحیح به جهت عدم بصیرت و زمان شناسی و پدیده شناسی تهاجمات فرهنگی و اجتماعی از سوی دیگر، موجب ثبات واستمرار تهدیدات نرم در حوزه کشورهای مقصد خواهد گشت. بی شک کشورهای سلطه به جهت حفظ و گسترش منافع مادی و غیر مادی خویش همواره با ابزار متنوع و در ابعاد گوناگون سعی در سیطره ی نا مرئی خویش بر دیگر کشورها خواهند داشت به این جهت برای حفظ امنیت ملی کشور باید راهکارها وابزارهای همگون و همسان و در زمان  مناسب را برای مقابله با تهاجمات فرهنگی و اغواگری فکری و اجتماعی تولید و عرضه نمود . فرصت سوزی جامعه مقصد اگر با فرصت طلبی نظام سلطه همراه و همزمان شود، طبیعتاً بر ساختار فکری فرهنگی جامعه ی زیر سلطه ضربات کاری و جبران نا پذیری وارد خواهد نمود.
وجود ابزار نا مناسب و یا بدتر نبود آن، یکی از عوامل دیگری است که زمینه تهدید نرم را ازسوی قدرت های سلطه گر تقویت خواهد نمود به عبارت دیگر، ابزار مقابله با تهدید نرم و شناخت ابعاد و اشکال آن ضرورتی اجتناب نا پذیر در جهت حفظ قوام و پایداری ملی محسوب می گردد که تسامح و تغافل در این بخش به مثابه ی انفعال و وادادگی فکری و فرهنگی و در نهایت مسخ شدگی ملی و اجتماعی خواهد بود.
تنوع قومی و قبیله ای همچون شمشیر دو لبه ای است که می تواند هم فرصتی مناسب جهت شکوفایی عمومی و هم تهدید جدی در جهت به خطر انداختن امنیت ملی در صورت عدم بصیرت و دانایی گردد .قطعاً یکی از حربه های تهدید نرم، سوء استفاده از این موضوع خواهد بود چراکه یکه تازی سلطه گرایانه قدرت نرم این حوزه را بهترین محل تاخت و تاز خود     می بیند و با غلظت نمایی وجوه فرهنگی و خرده فرهنگی اقوام متفاوت مایه ی برتری یکی بر دیگری شده و تعارض و تقابل بین آن را موجب  می گردد.
میزان جمعیت و دامنه ی تراکم و پراکنش و یا فراوانی ناهمگون نسل ها و جنسیت آن می تواند موجب ایجاد فرصت و بستر و زمینه ای مناسب برای اجرای مقاصد تهدیدات نرم باشد.دشمن در حوزه ی تئوریک خویش قبل از جنگ قطعاً به بررسی ساختار جامعه هدف می پردازد و طبیعتاً برنامه ای که برای جامعه با تراکم بالا اتخاذ می کند  با جامعه کم جمعیت متفاوت است و یا در جامعه ای که عمدتاً نسل جوان و یا با ترکیب نا همگون جنسیتی است، طراحی متناسب با آن را عرضه خواهد داد مثلاً در جامعه ای مثل ایران که جامعه ای جوان است، با استمداد از روانشناسی و جامعه شناسی مخاطب ، زمینه های جوان پسند و مؤلفه های اغواگری همگون را مد نظر خواهد داشت به این دلیل با استفاده از عواطف جوانی و با ابزارهای گوناگون رسانه ای به صورت غیر مستقیم آن را به سمت اهداف خویش سوق می دهد تا جایی که در امتداد زمان این نسل به دلیل اقناع و التذاذ از مظاهر فرهنگی غرب آن را پذیرفته و بر هنجارها و ارزش های خودی ترجیح می دهند.شاید یکی از دلایلی که قدرت های سلطه گر را مانع از تهاجم سخت به ایران شده است همین تراکم جمعیت جوان بوده است. نا امیدی در عرصه ی تهدید سخت موجبات تغییر رویه به سمت و سوی تهدید نرم را فراهم ساخته است پس میزان جمعیت و پراکنش آن و تفاوت جنسیتی و نسلی می تواند ابزاری در جهت تهدید نرم و یا دفاع نرم تلقی گردد.
شکاف بین نخبگان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مهمترین خطری را که متوجه کشور تحت سلطه خواهد ساخت، نداشتن طرح جامع مقابله با تهدید نرم خواهد بود . هم پوشانی و هم افزای فکری و علمی نخبگان سیاسی و فکری و فرهنگی است که می تواند تئوری های مقابله با تهدیدات نرم را پایه ریزی نماید و فرصت و بستر تهدیدات را بخشکاند.
به هرحال عوامل بستر ساز تهدید نرم، عواملی چون تئوری های مرموزانه دشمن، هزینه سازی، حمله به خود، تبلیغ و اغواگری در حوزه قدرت نرم و شکاف نخبگان، عدم توجه به نیازها، فرصت سوزی ها و ... در کشورهای هدف خواهد بود که به دلیل گره خوردگی با فرهنگ، دین، ارزش ها و آمال و سیاست ها، بسیار نامحدود و عمدتاً غیر ملموس و نا مرئی هستند که به سادگی قابل شناسایی و بر شماری نخواهند بود.



3- مختصات جنگ نرم:
جنگ سخت که در حوزه جغرافیایی خاص و با حضور فیزیکی و سخت افزاری گسترده ی قدرت مهاجم همواره همراه بوده است از یک طرف  موجبات تحمیل هزینه های اقتصادی، نیروی انسانی، ابزار نظامی و عدم مشروعیت را برای قدرت ها فراهم ساخته است . از طرفی دیگر پایداری و ضمانت این تسلط و اشغال گری به واسطه ی حضور فیزیکی و ملموس نظام سلطه که عموماً با تقابل جدی اقوام مدافع همراه بوده است همواره در معرض فروپاشی و از هم گسیختگی بوده است  ناپایداری سلطه و هزینه بری این نوع تهاجم و تهدید ، قدرت های سلطه و مهاجم را به فکر تغییر استراتژی و رویکرد انداخته است. مسلماً تمام تهاجمات و تهدیدات قدرت های برتر  به جهت کسب مطامع اقتصادی  و سیاسی و با کم ترین هزینه کردهای سیاسی- اقتصادی صورت می گرفته است در این راستا جهت کم کردن هزینه ها روشی که بتواند در عین کم هزینه بودن بیشترین سودآوری را داشته باشد مورد اقبال بیشتری قرار می گرفته است . تهدید نرم به دلیل مختصاتی مشابه و ویژه ، اقناع کننده تر از آن بوده است که بتوان از روشی جایگزین استفاده نمود.
همان طوری که گفته شد سلطه نظامی واشغال گری کلاسیک به دلیل حضور نظامی و فیزیکی، همواره با چالشی به نام نهضت های آزادی بخش و نیرو های مخالف روبرو بوده است و لذا قدرت های مهاجم در مدت زمانی محدود یا ناچار به ترک قلمرو جغرافیایی تحت سلطه خود بوده اند و یا مجبور به مقابله با آنان. در هر دو صورت هزینه ها ی لشکرکشی کشورهای استعماری آن چنان افزایش می یافته است که توجیه سیاست های منفعت طلبانه آنان را به اصطکاک و چالشی جدی می کشانده است . منازعه نرم به دلیل مختصاتی چون نامرئی بودن، رسوخ در بافت فکری فرهنگی، ارزش ها و باورها و همسان سازی فرهنگی، قوم مدافع را به انفعال و پذیرشی خود خواسته می کشانده، به طوری که  نظام سلطه نه تنها مقاومتی را احساس ننموده بلکه ماندگاری و مانایی سیطره ی خویش را به عنوان باوری جدید و پذیرفتنی در بستر زمانی ای طولانی تضمین نموده است. این شکل از تهدید و سلطه به شیوه ای کارامدتر و مؤثرتر و به گونه خود خواسته و اقناعی توانسته اقوام تحت سلطه را در خدمت تأمین اهداف و مطالبات قدرت های برتر قرار دهد، لذا چنین نوعی از تهدید و تسلط که عمدتاً به گونه ای نامحسوس و اغواگرایانه بافت فکری و فرهنگی را تحت تاثیر قرار داده است و آن را در دگردیسی خود خواسته و با تحریک حس لذت جویی و اقناع گری همسان و همگون با آرمان ها و اهداف خویش ساخته است ، یکی از خطرناک ترین تهدیدها و منازعات موجود در عرصه امنیت ملی قلمداد می گردد.
به دلیل هدف قرار دادن بنیان های فکری، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی یک ملت یکی از اصول اساسی تهدید نرم، سازمان یافتگی و انسجام دقیق و مو شکافانه آن است. تغییر و تحول بنیان فکری و فرهنگی یک ملت که در طول زمان های متمادی در فکر و جان آنان رسوخ و رسوب نموده است کاری بس دشوار و زمان بر تلقی می گردد که مستلزم طراحی و برنامه ریزی منسجم و سازمان یافته استراتژی کوتاه مدت و بلند مدت است. پنهان سازی و کتمان اهداف استعماری و تهدید در لفافه های مشروع و معقول با عناصر اغواگری، اقناع و التذاذ درخور دقت و نکته سنجی خاصی است، چراکه اگر منازعه نرم در هر یک از مراحل پیش تولید و تئوری سازی و یا عملیاتی و پشتیبانی دچار نقص و اختلال شود، هدفمندی و کارآمدی آن را تحت الشعاع قرار خواهد داد. از این رو مجریان جنگ نرم در هریک از مراحل مختلف آن از اندیشمندان نخبه در عرصه های سیاسی، فرهنگی، جامعه شناسی، مردم شناسی، ارتباطات و غیره استفاده  می نمایند تا احتمال هرگونه انحراف و بیراهه روی را درحین اجرای برنامه بگیرند.
تأکید بر تهاجم فکری، فرهنگی و دینی و ظهور روحیه ی مسخ شدگی خود خواسته(تغییر و جایگزینی ارزشها) سیاست اصلی تهدید نرم تلقی می شود این نوع تهدید که غالباً تاکید بر جایگزینی ارزش ها و هنجار های خویش به جای هنجار ها و ارزش های کشور مقصد اما به روش اقناعی تمایل دارد در مراحل اولیه به مدد رسانه ها وتبلیغات گسترده با مبالغه و رنگین نمایی فرهنگ خود در صدد باور زدایی و ایجاد حس حقارت و خود کمتر بینی سلطه پذیر بر می آید و نیروی خود باوری جوامع هدف را به جهت جذب و انفعال و وادادگی از او می گیرد بدین شکل تهدید و منازعه نرم در دگردیسی نامرئی به شکل تبادل مشروع و حتی کششی خود خواسته در می آید تحول فکر و حس به مدد تکرار محتوای فرهنگ اغواگر در طول زمان به حالت اقناع و التذاذی دائمی و پایدار بدل    می شود و مسخ شدگی کامل را به ارمغان می آورد. این امر؛ یعنی ،همان خواسته نهایی قدرت نرم که سلطه گری پایدار و مشروع را در کشور هدف خواستار است.
استفاده از ابزارهای مجازی و رسانه ای و به صورت کلی تبلیغات یکی از ابزارهای استحاله فرهنگی و دینی است. انواع رسانه های سرد(روزنامه) و گرم( تلویزیون) و یک سویه(رادیو) و دو سویه(اینترنت) همه ابزار مشروع و پسندیده ای هستند که در مقابل ابزار نا مشروع توپ و تانک جنگ سخت علاوه بر جذابیت و مشروعیت به جهت سرعت انتقال پیام و تأثیر در مخاطب زمینه های استثمار قوم مدافع را بهتر فراهم می سازد.
اینترنت و فضای مجازی به جهت مختصات ویژه ای چون:محدودیت شکنی مکانی و زمانی، ارتباط دو سویه، آزادی عمل, عدم کنترل دائمی و همه جانبه، بهره مندی از موضوعات و محتواهای رنگین و متنوع، تأثیر گذارترین رسانه ی عمومی و جهانی است که   کمین گاه اصلی قدرت نرم جهت تغییر هویت فردی، ملی و دینی فرهنگ های طعمه محسوب می گردد.
اغواگری وبصیرت زدایی کشورها و جوامع سلطه گر روشی متوازن با اهداف تهدید نرم محسوب می شود. اصولا کشورهای سلطه پذیر اگر از نظر فکری و عملی چیزی را مخالف خود و فرهنگ خویش تشخیص دهند به مقابله با آن می پردازند . بنابراین قدرت نرم جهت برون رفت از این چالش عمده و همیشگی رویکرد اساسی خود را در اغواگری و تزویر و ریاکاری مشروعانه قرار داده است به این خاطر در رسانه های متعدد و با هجمه ای سنگین و پایدار همواره سعی نموده است به جهت هم سویی باساختار فکری و فرهنگی و حتی سیاسی کشور هدف تئوری و ابزاری همسان با آن برگزینند تا زمینه ی دست یابی به اهداف استعماری اش را بهتر و     راحت تر میسر گرداند در این راستاست که در رسانه های دیداری و شنیداری و به شکلی گسترده و مداوم مسایل ضد دینی تحریفات فکری، فرهنگی و اعتقادی برتری فکری و فرهنگی نظام سلطه را ارائه می نماید. تزریق عناصر کششی و اقناع گرایانه در ساختار و محتوای رسانه ها وتخلیط و مشتبه سازی آنها به گونه ای مرموزانه مهمترین رویکرد تهدید نرم است که علاوه بر توده حتی نخبگان جامعه ی سلطه پذیر را به وادادگی و اغفال کشانده است. هر چند اصل تفکر قدرت نرم بر این هم استوار است که اغفال و اغوای نخبگان جامعه می تواند زمینه انفعال و سر سپردگی توده را به جهت متابعت توده از نخبگان فراهم سازد لذا اساس تئوری های اغواگرایانه تهدید نرم علاوه براغوا و اغفال توده ی  مردم بر اغفال نخبگان به طرق مختلف نیز استوار است.
گستردگی و پیچیدگی بیش از حدی که در تهدید نرم نهفته است ، عاملی جهت موفقیت عوامل قدرت و سردرگمی عناصر مدافع قلمداد می گردد.تهدید نرم اگرچه بر خود باختگی فکری و فرهنگی استوار است اما استفاده متنوع و موازی از عناصرو ابزارهای متعددو متفاوت تأثیر گذار در حوزه های فرهنگی و سیاسی و عدم برنامه ریزی و دفاع هوشمندانه جوامع مدافع موجب پیچیدگی این منازعه می گردد به طوری که استحاله فرهنگی و ارزشی به مدد تنوع ابزاری از رسانه ها ی دیداری و شنیداری گرفته تا عرضه یک محصول و دیپلماسی مزورانه در عرصه سیاسی، اختلاف بین نسل ها،نخبگان، اقوام و مذاهب و هزاران روش دیگر نه تنها موجب عدم تمرکز و تسلط کشور مدافع بر اوضاع جاری می گردد، بلکه قدرت پردازش و طراحی سامانه دفاعی معقول را از آنها سلب  می نماید تا جایی که جوامع سلطه پذیر هر روز خود را در چالشی متفاوت با روز دیگر از اعتیاد گرفته تا انحرافات جنسی، کجروی های مذهبی، اختلافات سیاسی، قومی و قبیله ای و... غرق می بیند که سرانجامی جز انفعال و وادادگی را پیش رو نمی بیند.
جریان سازی و شعار مداری قدرت نرم در عین تناقض درونی که در حوزه های فکرو عمل نمود ویژه دارد دلیلی مهم در جهت شناخت شاخصه های قدرت نرم است. تأکید تهدید نرم بر شعارهای عام پسندانه و مشروعانه البته با تعریف و برداشتی همسو با امیال و اهداف نظام سلطه در صدد تظاهر به ساختن جامعه ای آباد و آزاد جهانی است« تولیدات رسانه های غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموكراسی، آزادی، حقوق بشر و... است. اینها مفاهیمی هستند كه بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینه ای مشخص بكار گرفته می شوند»6.(محمدی نجم : 1384 ) کلیدواژه های حقوق بشر، دموکراسی، آزادی،برابری اقتصادی، رفاه جهانی و هزاران واژه دیگر شعارهای  زیبا و ملونی را در عرصه رسانه ها و محاورات سیاسی و اجتماعی می سازد که در قلمرو عمل جز تخدیر و بهره کشی سلطه پذیر و منفعت محوری قدرت نرم چیز دیگر را در بر نخواهد داشت به این خاطر است که شعارها همواره در همسویی با مقاصد و اهداف نظام سلطه تعریف و تبلیغ می شود و هدفی جز بهره کشی همه سویه ی مظلوم و سلطه پذیر را نمی تواند به ارمغان بیاورد.
حذف خودباوری که مهمترین چالش فراراه تهدید نرم است محور عملیاتی و راهبرد اساسی این نوع از منازعه محسوب می گردد. بر این اساس همه ابزارها و امکانات قدرت نرم جهت تحلیل و فرسودگی همین قدرت جامعه سلطه پذیر بسیج می شود به طوری که تهدید نرم با تمسک به همه ی امکانات و به هرشیوه ممکن در صدد ایجاد روحیه ی مسخ شدگی بر می آید . مسلم است مادامی که یک جامعه در سطحی از خودباوری عمومی و ملی قرار دارد تسلیم و انفعال را دربرابر قدرتی دیگر و برتر بر نمی تابد و همواره با نیروهای مقاوم و مخالف در تقابل و تخالف قرار می گیرد پس تهدید نرم آن هم زمانی که در عرصه ی  منازعه صلاح سخت را کنار گذاشته قطعاً از این مهمترین سلاح خود یعنی مسخ کنندگی دست نخواهد شست چرا که با از دست دادن این ابزار دیگر نخواهد توانست برای خود هدفی قابل قبول متصور شود. نمایش قدرت نظامی، تبلیغ اغواگرانه جلوه های رنگین فرهنگ غربی، غلو نمایی، ناتوانی و درماندگی جوامع هدف، برتری علمی و فناوری، بهره گیری از غول های رسانه ای و تبلیغاتی، رواج تفکر اقتصادی سود محور و هزاران شیوه دیگر که قدرت نرم جهت تخدیر خودباوری جوامع سلطه پذیر از آن بهره می گیرد تا بتواند راحت تر به اهداف و مطامع خود دست یابد.
تفرقه افکنی که به هدف تخریب وحدت و یگانگی به کار گرفته می شود اگر به اهداف غایی خود بتواند دست یابد قاعدتاً توانسته است یکی از پایه های خود باوری و اعتماد به نفس را که همانا وحدت و یگانگی است سست و مضمحل سازد. در جوامعی که تنوع قومی قبیله ای مذهبی وتعدد فرقه ها و احزاب سیاسی و... وجود دارد بستر مناسبی جهت تقابل و واگرایی بین نیروها محسوب     می گردد. دوری از بصیرت و فراموشی عمود وحدت همواره عوامل اساسی درگیری ها و واگرایی های سیاسی و اجتماعی بوده است هر چند دنیا پرستی، منفعت طلبی و دوری از یکتا پرستی هم  از عوامل  دیگر حذف خود باوری از عرصه هویت ملی و اجتماعی است . مادامی که ارزشهای معنوی و دینی بر جامعه حاکم است و پای منافع مادی و فردی و گروهی در میان نیست ، همه افراد جامعه خودرا یگانه و همسو می بینند و تلاش یکدیگر را همواره همسان و هم راستا در جهت تحقق آمال ارزشی و معنوی کل جامعه می پندارند. پایبندی به اصول اعتقادی و آرمانهای ملی و میهنی آن قدر زیاد ومهم است که افراد و گروهها، منفعت شخصی و گروهی خویش را فدای اصول اساسی اعتقادی و ملی می کنند و التزام به مبانی اعتقادی و ملی را همچون فریضه ای لازم الاجرا و قطعی می پذیرند و همواره بر این اعتقادند که هیچ عاملی نمی تواند خلل و سستی پایه های آن را موجب گردد. تهدید نرم با القاء تفکر مادی و منفعت طلبی فردی و گروهی پایه های خودباوری فردی و عمومی را نه تنها سست می سازد بلکه زمینه تفرقه و واگرایی اجتماعی را فراهم می کند. رواج تفکر مادی که همواره در جهت منافع شخصی و رقابتی نا سالم رقم خورده است اگر زمانی جایگزین تفکر معنوی و الهی شد رقابت متنازعه سود محور فردگرا، همگرایی و وحدت کلی جامعه را به چالش خواهد کشاند. افراد و گروه ها در اثر رقابتی نا سالم برای تحصیل منافع خویش از هر شیوه و وسیله ای بهره خواهند گرفت. رسوخ این نوع تفکر در عرصه اجتماعی و فردی مهمترین پیامدی که داشته باشد واگرایی اجتماعی و فرو پاشی اعتماد ملی خواهد بود و زمینه خلل پذیری جامعه را در سطوح مختلف و در مقابل تهدیدات نرم و سخت قدرت های سلطه هموار خواهد ساخت.
تئوری تحریک و اغوا گری تهدید نرم طرح منسجمی است که ساحت دل و مغز مخاطب را تسخیر می کند به شیوه ای که تحریک آن دو همواره موجبات جذابیت فرهنگ سلطه و اقناع و خود باختگی در برابر آن را فراهم می سازد. سطح نگری جامعه سلطه پذیر و وادادگی و وارفتگی در مقابل ظواهر وجذابیت های فرهنگ سلطه و فریب خوردگی در مقابل منطق پوشالی آن به مدد تبلیغات گسترده زمینه های پذیرش قدرت نرم را میسر می سازد. اصولاً این تئوری زمانی عملیاتی خواهد شد که بتواند در بستر مناسبی اتفاق بیفتد، این بستر سازی همیشه به خواست کشورهای سلطه نیست  اگر چه  همواره حداکثر توان خویش را برای اجرایی کردن آن به کار گرفته اند. اگر عوامل بستر ساز را به دو حوزه ی قدرت نرم و کشورهای سلطه پذیر مربوط سازیم نظام سلطه تمام امکانات تبلیغاتی والقایی خویش را باغول های رسانه ای به کار می گیرد اما قدر مسلم این امر به تنهایی کافی نخواهد بود اگر کشورهای سلطه و به خصوص نخبگان آن در تخذیر غفلت و تغافل و وادادگی خود باوری قرار گیرند به مراتب کار برای سلطه نرم مهیا خواهد شد چرا که پروسه ی اغواپذیری و اغوا گری تسهیل خواهد گشت  همواره نخبگان جامعه از نظر تفکر و دانش مداری و بینش مندی در یک سطح نخواهند بود . بعضی از نخبگان در اثر غفلتی غیر ارادی تحت تأثیر نظام سلطه قرار می گیرند و برخی در اثر تغافل و بی خبری خود خواسته و هرکدام به جهت رسیدن به مقاصدی حداقل مشروع از منظر خویش تلاش می کنند گروهی جهت پیشرفت و کمال ظاهری اما مبتنی بر فرهنگ بیگانه و گروهی برای رسیدن به قدرت و منزلت با ادعای هدایتگری پیامبر گونه، به هر حال این افراط وتفریط نمی تواند تأمین کننده  ی امنیت وکمال  جوامع سلطه پذیر باشد  در این میان توده مردم هم متناسب با بصیرت و آگاهی خویش تحت تأثیر هجمه تبلیغات دشمن قرار خواهند گرفت . حال اگر مثلث نخبگان غافل و متغافل و توده میزان غفلت آنها بر بصیرت بچربد نخبگان آگاه و منصف هم نخواهند توانست و یا به سختی خواهند توانست مانع سلطه نرم شوند.
آزادی بی بند و بار و افسار گسیخته ای که ره آورد فرهنگ سلطه در عرصه رسانه هاست آن قدر جذابیت دارد که زمینه ی پذیرش بی قید و بند آن را در جوامعی که سامانه ی دفاعی فکری و فرهنگی منسجمی ندارد میسر کرده است . تفاوت هدفمندی آزادی در تفکر سلطه و سلطه پذیر که همواره برکسب لذت در مقابل تحصیل کمال بوده است اساس تنازعات آتی بین این دو تفکر را موجب گشته است . تبلیغات گسترده در لفافه های رنگین رسانه ای در ابعاد دیداری و شنیداری همواره تفکرات و القائات مسموم را به ذهن و قلب جوامع هدف تزریق نموده است . ترویج این نوع آزادی نا محدود و بی بند و بار در حجم سنگین و شخصیت شکن از یک طرف و غفلت و بی برنامگی جوامع سلطه پذیر از طرف دیگر هم افزایی متوازن و مضاعفی را جهت تقویت و سلطه تهدید نرم به وجود آورده است  به گونه ای که توده مردم و به ویژه جوانان در محاصره این تفکرات و القائات آزاد مدارانه مطلق قرار می گیرند . نبود مدیریت  بحران فرهنگی و کشش غیر ارادی به سمت آزادی در اثر تبلیغات گسترده نه تنها معیار و محک راستی آزمایی را از توده ی مردم خواهد گرفت بلکه بدتر از آن ایشان را به سمت خود بارگی، غفلت و خرافات سوق خواهد داد. نگاهی عمقی و دلسوزانه به لایه های سطحی جامعه چه از منظر ظاهری و چه از نظر فکری نشان می دهد که قدرت نرم در پوشش اعتقادات انحرافی ای همچون شیطان پرستی و رواج بی حجابی و بد حجابی و... در صدد جایگزینی ارزشهاست  به شیوه ای که ارزش های خودی و دینی را مضمحل کند و ارزش های غربی را در ذهن و روح و قلب جوانان بارور سازد. لذا تقابل آزادیی مطلق و احساسی و آزادی منطقی و دین محور به مدد مدیریت عاقلانه و هدفمند خواهد توانست یکی را بر دیگری پیروز سازد.
پرهیز از خون ریزی:
  دقت در مختصات این تعریف که انقلاب را «3*یک تحول داخلی سریع بنیادین و خشونت آمیز در زمینه ارزشهای مسلط و اسطوره یک جامعه » می داند7  (استانفورد کوهن ، علیرضا طیب ، 1386 :38 ) تفاوت در منازعه سخت و تهدید نرم را جلوه گر خواهد ساخت.در  این تعریف از انقلاب با انقلاب های مخملین که در عرصه ی تهدید نرم مطرح است وجوه مشترک وتمایز آشکاری وجود دارد .تحول ، وجه مشترک بین منازعه ی نرم وسخت محسوب می گردد اما چیزی که در این تحول وجه تمایز این دو قلمداد می گردد چگونگی تحول است که تهدید نرم معتقد است که دگرگونی فرهنگی ودینی نه تنها سریع و آنی نیست بلکه زمان بر و طولانی است ثانیاً دگرگونی با ابزار نظامی وخشونت آمیز مد نظر نیست بلکه استفاده از ابزار های نوین اقناع ،اغوا ،ناتوی فرهنگی ،هجمه تبلیغاتی ، تغییر ارزش ها و ... کار ساز خواهد بود از طرف دیگر قدرت نرم تسهیل کننده و هدایت کننده نامرئی این تحول  است و عوامل اجرایی در واقع همان مردم و نخبگان سلطه پذیر خواهند بود در این راستا چیزی که قدرت وتهدید نرم بر آن تأکید دارد عدم کاربرد خشونت است چرا که به کارگیری خشونت علاوه بر تحریک نیروهای مقاوم، پایداری سلطه را به خطر خواهد انداخت .هدف تهدید نرم تغییر وتحول بنیادین و آن هم در عرصه های فرهنگی ، فکری ، اجتماعی وارزشی است با محوریت محو و تقدس زدایی اسطوره های مقدس و قابل احترام .از این رو تهدید نرم همواره تلاش مضاعفی را درجهت خدشه وارد کردن به اسلام ،رهبر ،وسایر شخصیت های مقدس انجام می دهد . توهین به حضرت محمد در سطح جهانی بارزترین نمونه ی تقدس زدایی وتوهین به مقدسات در سال های اخیر محسوب می گردد . قدرت نرم برای مشروع جلوه دادن عملیات خود در صدد جذب وآموزش نیرو های برخاسته از خود جامعه هدف بر می آید وبا تحریک واغفال آن مهره ها وایجاد زمینه های محبوبیت آن ها گروه های مخالفی را در بین جامعه هدف به وجود می آورد وبا استفاده ازآنان درصدد  براندازی نظام سیاسی واجتماعی بر می آید. شاید بتوان گفت غول های رسانه ای وتبلیغات گسترده ی قدرت نرم اساسی ترین عامل تسهیل کننده این امرمحسوب می گردند .

 
راهکارها و پیشنهادات  جهت مقابله با تهدید نرم :
            قاعدتاً هرتحلیل و تجزیه ای در زمینه های مختلف علمی واجتماعی باید منجر به راهکارها وپیشنهاداتی جهت رفع مشکلات وموانع وبهبود وضعیت موجود گردد نظر به این که تهدید نرم پدیده ای پیچیده و چند بعدی است و چگونگی مقابله با آن محتاج  هم فکری وهم افزایی خرد جمعی نخبگان وتوده ی مردمی خواهد بود ارائه ی راهکار ها ونشان دادن وجوه متفاوت مقابله با این تهدید می تواند نه تنها موجب مساعدت به مسئولان نظام جهت رسیدن به «4*الگو یا طرحی که هدف ها سیاست ها و زنجیره های عملیاتی [کشور ] را درقالب یک کل به هم پیوسته با یکدیگر ترکیب کند »8 (دهکری ، 1383 :3 )گردد بلکه می تواند موجب آگاهی توده و عوام نیز شود.
تعیین استراتژی و نظریه پردازی اولین مرحله جهت تقابل.
همگرایی بین نخبگان در عرصه های متفاوت سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و...
جهت دهی رسانه ای و تقویت رسانه با تزریق تفکرات هوشمندانه و سیاست منطقی و هدفمدار.
تقویت شورای عالی فرهنگی.
تسلط بر خصایص و ویژگی های فرهنگی اسلام و غرب.
جایگزینی فضای منطقی به جای احساسی.
ایجاد مناظره ها و کرسی های آزاد اندیشی.
اقدام به هنگام در مقابل فرصت طلبی های دشمن.
توجه به علوم، به ویژه علوم انسانی جهت طراحی استراتژی موثر مقابله.
تأکید بر وحدت ملی،مذهبی،سیاسی، نژادی و نسلی با تأکید بر نقاط مشترک.
تبیین و تحلیل مبانی فکری انقلاب اسلامی.
تقویت هویت و اراده ملی.
استفاده بهینه از سرمایه های انسانی در جهت باز تولید علم و اندیشه.
تقسیم نقش ها و مسئولیت ها.
جایگزینی موضع ابتکاری به جای انفعالی.
توجه به نیازها و آسیب های فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و ...
تقویت همکاری و همدلی ملت و نظام.
تمسک به عمود دین، انقلاب و مبانی وحدت آفرین.
جریان سازی فکری و فرهنگی با ابزار رسانه ای چون فیلم در سطح جهانی.
توجه و تبیین فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی.
مقابله نرم افزاری با جریان سازی اسلام و ایران هراسی غرب در سطح جهانی.
توجه جدی به نیاز ها ومطالبات قشر های مردمی.   
 


 نتیجه :
منازعه ی نرم تقابلی است فرهنگی واجتماعی كه علیرغم جنگ سخت در قلمرو زمانی نسبتاً طولانی ای رخ می دهد این نوع منازعه سعی در ساختار شكنی ارزشی دینی و فرهنگی دارد هر چند در بعضی از ابعاد آن مثل انقلاب های مخملین تغییر در ساختار سیاسی با سرعت نمود پیدا می كند اما در مجموع سلطه ی نرم با پدیده های فرهنگی و دینی روبرو است و هر گونه تغییر وتحول در این مقوله محتاج امتداد زمانی است از طرف دیگر به دلیل توجه وتمسك تهدید نرم بر مقوله های فكری و فرهنگی مبتنی بر اقناع واغوا سیاست های استعمار گرانه نظام سلطه را به صورت مشروع وخود خواسته و اقناعی جلوه می دهد واین امر موجب پایداری این نوع استعمار به شیوه ای كاملاً ارادی و خود خواسته می شود. پذیرش استعمار و اتخاذ موضع انفالی در برابر قدرت نرم مردابی است كه حكومت ها و گروه های تحت سلطه در آن محو می گردند. مقابله با تهدید نرم مستلزم طرح واجرای استراتژی بلند مدت فرهنگی واجتماعی است به گونه ای كه این استراتژی باید برآمده از خردجمعی نخبگان كلی جامعه در حوزه های متفاوت علمی ،سیاسی،فرهنگی ،دینی و اجتماعی باشد . بهرمندی از خردجمعی نخبگان،خوداری از فرصت سوزی، شناخت دشمن وابزار آن ، توجه به نیازها ومقتضیات مردمی و زمانی ، ولایت پذیری و حاكمیت دین ،توجه به تولید علم وفن آوری ،حضور فعال در فضای سایبری و ... عوامل متعددی هستند كه می توانند تقابل با تهدید نرم را تسهیل بخشند .

 
    


پی نوشته ها

*1- «در جنگ نظامی دشمن به سراغ جنگ های مرزی ما می آید مرکز مرزی مارا سعی می کند منهدم کند تا بتواند در مرز نفوذ کند ؛ در جنگ روانی و آنچه امروز به آن جنگ نرم گفته می شود در دنیا دشمن به سراغ سنگر های معنوی  می آید که آنها را منهدم کند به سراغ ایمان ها معرفت ها عزم ها پایه ها وارکان اساسی یک نظام ویک کشور دشمن به سراغ این ها می آید»(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری 22/2/88).
*2-«مراقب باشید نمی شود هر کسی را به مجرد یک خطایی یا اشتباهی گفت منافق نمی شود هر کسی را به مجرد اینکه یک کلمه حرفی بر خلاف آنچه که من و شما فکر می کنیم زد بگوییم آقا این ضد ولایت فقیه است.»(بیانات  رهبری در دیدارجمع کثیری از بسیجیان کشور88/4/9 ).
3*- این تعریفی است از انقلاب بنا بر نظر ساموئل هانتینگتون به نقل از :Samuel p .Hantington .political order in
 changing societies New Havan 1968 . p 264 .

4*- استراتژی از منظر کوئین به نقل از :James brian Quinn Henry Mintzbery Robert M.Jams (The stategy process) Mc gill university. 1974 p.20 .









 
[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
اخرین قسمت مقاله منازعه نرم
منابع و مآخذ

1-  جان. ام. كالینز، استراتژی بزرگ (اصول و رویه ها)، ترجمه كوروش بایندر، تهران : انتشارات دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه، 1370،ص 487.
2- www.Tabnak.ir/fa/pages/?cid=68658
3-  فروزان فر ، بدیع الزمان ، شرح مثنوی شریف ،تهران ، زوار، چاپ نهم 1379 ، جلد اول ، 149-290 .
4-  ورنر سورین- جیمز تانكارد ، نظریه های محورهای ارتباطات، ترجمه دكتر علیرضا دهقان ، تهران ، انتشارات دانشگاه تهران ، چاپ دوم، 1384، ص 158.
5- محمد سلطانی و شهناز هاشمی، پوشش خبری، تهران: انتشارات سیمای شرق، 1382 ، ص25 .                                            6   - سیدحسین محمدی نجم، فصلنامه عملیات روانی، سال سوم، شماره 9، سال 1384.
7- استانفورد کوهن ، آلوین ، علیرضا طیب ،تئوری های انقلاب ،تهران ، نشر قومس ، چاپ شانزدهم 1386،ص38.
8- فروزنده ی دهکردی ، لطف الله ، مدیریت استراتژیک ، تهران ،  انتشارات پیام نور ، 1383، ص3.
9- مولوی ، جلال الدین ، رینولدالین نیکلسون ،تهران، نصر ، چاپ داوازدهم 1384، ص64.
[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
خبری در راه است

خبری در راه است

و تورا خاطره ی قاصدکم رفته زیاد

ومرامرده نگاهی به فراسوی همه پنجره هاست

که تو می آیی آه

در پس این همه دلتنگی بی وسعت این فاصله هاست

که همین عصر پر از حنجره پوسیده

می زند معرکه در کوچه ی تنهایی ها

وچنین است که در  خلسه ای شوم

می روم از دل تو یکسره آه 

می روم خسته و وامانده نگاه

و تو با چشم و دل شیشه ای در عصر یخی

می زنی رنگ لعابم به پس خاطره ها

نه همین است نه می دانم من

رسم دیرینه ی بی مرگ همه فاصله ها

چه شبی است شب خستگیم می دانی

وسعتش وسعت بی مرز همه خاطره هاست


[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
شاید بیایی
شاید بیایی
اگر بخواهی رسیدن را
غروب را منتظرم آن سان
که دیگر انگار
در عمق قصر طلایی خورشید
صد ها عنکبوت سیاهی لانه کردهاست وکسی نیست
که سهمم کند حباب مقدس یک شعله روشنایی را
غروب را منتظرم اکنون
وسکوت را نیز هم
سکوت یعنی دو راهی رخوت و دو باره زیستن
بگو که گاه حادثه بر سر کدامین راهی؟
انتخاب باید کرد
نگاه یأس مرا به ساقه ی طردعدالت آذین نیست
وسرنوشت مسدود کبوتر را
به دار هزار توی عصر میله باید ریخت
ومیوه ی مسموم قناری را
به طنازی شکوهانه
به عمق هرگاه شهر کوران ریخت
غروب را منتظرم اکنون تو می آیی
نمی دانم !
مرا به گاه سحرگاه جرعه جرعه خفت آموختند
و دهانم را لحظه  لحظه به میخ عاریت می دوختند
و آنگاه تو بودی که در امتداد سایه وار خویش
بر مدار خزان چرخیدی
و ندیدی
که رفت وتو رفتی
واو مرد وتو مردی
واو سوخت وتو سوختی
وانگار هرگز میان تو  و کبوتر ها
چون دو خط موازی
 قراری از سر تلاقی نیست
وافسوس که تو می آیی
می دانم
زمانی که از منم
منی باقی نیست
افسوس ! افسوس !
[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
مرا بر راه تو بوسه است

کجایی؟

مانده ام در پیچ این دریا کنار مرگبار مرز هیچستان

مسافر مانده ای هستم غریب آمیز و تنهاگون

به پشتم کوله باریست از غم غربت

مرا بر راه تو بوسه است

صدایت می زنم اکنون

نمی دانی بدان ای نازنینم

بی تو هم عمر حبابم

دفتری از خاطرات  بی تو مرده ، سینه ای از صد سوال بی جوابم

دل حزین و دل کبابم

من حباب روی آبم

قصه گوی عاشقان رفته از یاد همین عصر زبونم

راوی درد  هزاران توی اقلیم جنونم

زندگی ام  بی تو این است

زندگی آری همین است

زندگی

آری همین است!!!1


[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
آخرین آپدیت نود 32

 

.

 

 

EAV

Username:EAV-34927628
Password:ut2pbpa7cn

Username:EAV-34927733
Password:vd4v262ex7

 

Username:EAV-34426284
Password:cpehem62aj

 

Username:EAV-31620626
Password:5273hb4kax

 

Username:EAV-34926686
Password:32dun2kcch

 

 

ESS


Username:TRIAL-37045540
Password:r2nef5vc6t

 

Username:TRIAL-37045351
Password:jt2etmm68n

 

Username:TRIAL-37045435
Password:nask5skv84

 

Username:TRIAL-37045492
Password:r44ftr3ntn

 

Username:TRIAL-37045587
Password:xehm8fhj6j

 

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
تو آدم نیستی من اشتباه کردم

تو آدم نیستی من اشتباه کردم

که در این سرسرای باغ طنازان

غروبی را غریبانه

به چشمانت نگاه کردم

تو آدم نیستی بودی اگر باید

تو را بامن تو را با ما

تورا با نسل آدم ها شباهت بود

عادت بود

و می دانم که تا بودی

نه تنها در دل من

در تمام پهنه ی هستی

قیامت بود

شکایت بود

.............

تو آدم نیستی

رویای زیبایی

اهورایی

خدایی

برتر ازمایی

برایت گریه کردم سوختم

مردم

                                  کجایی تو بگو با من که می آیی
[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
به دیدارم نمی آیی تو را من چشم در راهم بگو حرفی ....
[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
بیاکز چشم بیمارت هزاران درد بر چینم
فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز
[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
صدایم کن

ودیگر بار صدایم  کن

همه ی شجاعت من این است که بگویم

تو را دوست دارم

خدا  را!

نمی دانی که حضورت زندگیست

وطعم گیلاسی نگاهت جاودانگی

غریبه راتو آشنایی

وسکوت راهمدم

منم غریبه ای در سکوت

وتویی سرود من در این برهوت

تو را تو را منم که فریاد می کنم

صدایم کن

آه! صدایم کن


 

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 15:27 | |
دانلود فیلم Magika

دانلود فیلم Magika

ژانر: موزیکال

کیفیت: DVDRip – خیلی خوب

فرمت: mkv

حجم: ۳۰۰ MB

امتیاز: ۷٫۰/۱۰

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

کارگردان: Edry

بازیگران: Diana Danielle, Mawi, Fimie Don, Ziana Zain, Ning Baizura …

خلاصه داستان: "Magika", Malaysia's first musical feature film, tells the tale of two siblings Malik and Ayu as they embark on a journey in a surreal mythical world…

 

حجم: ۳۰۰ MB

دانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 14:9 | |
دانلود فیلم The Runaways

دانلود فیلم The Runaways

ژانر: بیوگرافی, درام, موزیکال

فایل منتشر شده: The Runaways (2010) 720p – 500MB – scOrp

کیفیت: ۷۲۰p – عالی

فرمت: mkv

حجم: ۵۰۰ MB

زمان: ۱۰۶ دقیقه

امتیاز: ۶٫۸/۱۰

تاریخ انتشار: ۱۶ April 2010

کارگردان: Floria Sigismondi

بازیگران: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Shannon, Stella Maeve, Scout Taylor-Compton …

خلاصه داستان: گروه The Runaways که یک گروه راک دخترونه اس که متشکل از جوآن جت، چری کوری و ۵ دختر دیگه اس که که دوتای اول در واقع لیدرهای گروه هستند.جوآن جت و چری کوری از دو دختر سرکش جنوب کالیفرنیا …

 

size حجم: ۵۰۰ MB

downloadدانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 14:7 | |
دانلود فیلم Step Up 3D

دانلود فیلم Step Up 3D

ژانر: درام, موزیکال, عاشقانه

کیفیت: ۷۲۰p – عالی

فرمت: mkv

حجم: ۵۶۰ MB

امتیاز: ۴٫۰/۱۰

تاریخ انتشار: ۶ August 2010

کارگردان: Jon Chu

بازیگران: Rick Malambri, Adam G. Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner, Keith Stallworth …

خلاصه داستان: A tight-knit group of New York City street dancers, including Luke (Malambri) and Natalie (Vinson), team up with NYU freshman Moose (Sevani)…

 

size حجم: ۵۶۰ MB

downloadدانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 14:5 | |
دانلود فیلم Honey

دانلود فیلم Honey

ژانر: درام, موزیکال, عاشقانه

کیفیت: BDRip – عالی

فرمت: mkv

حجم: ۸۴۴ MB

امتیاز: ۴٫۷/۱۰

تاریخ انتشار: ۲۰۰۳

کارگردان: Bille Woodruff

بازیگران: Jessica Alba, Lil' Romeo, Mekhi Phifer, David Moscow, Zachary Williams …

خلاصه داستان: Honey is a sexy, tough music video choreographer who shakes up her life after her mentor gives her an ultimatum: sleep with him or be blacklisted within their industry.

 

حجم: ۸۴۴ MB

دانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 14:0 | |
دانلود فیلم Kites

دانلود فیلم Kites

ژانر: اکشن, عاشقانه, هیجان انگیز

فایل منتشر شده: Kites (2010) 720p DvDrip – 1280*544 – 550MB – MagicP30

کیفیت: DVDRip – عالی

فرمت: mkv

حجم: ۵۵۰ MB

زمان: ۱۳۰ دقیقه

امتیاز: ۵٫۴/۱۰

تاریخ انتشار: ۲۱ May 2010

کارگردان: Anurag Basu

بازیگران: Bárbara Mori, Hrithik Roshan, Luce Rains, Steven Michael Quezada, Kabir Bedi …

خلاصه داستان: در قسمتی از بیابانهای خشن مکزیک مردی از شدت آفتاب زدگی هوشیاری خود را از دست داده و در حال نزدیک شدن مرگ است . این مرد جوان که تحت تعقیب قرار دارد , مرگ را که به او نزدیک می شود را حس می کند و تنها چیزی که او را هنوز زنده نگاه داشته است پیدا کردن عشق تمام زندگی اش , ناتاشا , است . زنی که با مرد دیگری نامزد شده ؛ یقینا او با کاری که کرده , با ورودش به زندگی این مرد جوان , مسیر زندگی او را برای همیشه تغییر داده است

 

size حجم: ۵۵۰ MB

downloadدانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 13:59 | |
دانلود فیلم I Hate Luv Storys

دانلود فیلم I Hate Luv Storys

ژانر: کمدی, عاشقانه

فایل منتشر شده: I Hate Love Storys (2010) 480p – 700MB – scOrp

کیفیت: ۴۸۰p – خیلی خوب

فرمت: mkv

حجم: ۷۰۰ MB

زمان: —

امتیاز: ۵٫۳/۱۰

تاریخ انتشار: ۲ July 2010

زیرنویس فارسی: ندارد

کارگردان: Punit Malhotra

بازیگران: Sonam Kapoor, Imran Khan, Bruna Abdalah, Sammir Dattani, Samir Soni …

خلاصه داستان: Jay doesn't believe in love Stories, and Simran, is a girl who's in love with the idea of Love itself.

 

size حجم: ۷۰۰ MB

downloadدانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 13:57 | |
http://bia2magic3.cz.cc/Housefull.mkv

دانلود فیلم Housefull

ژانر: کمدی

کیفیت: DVDRip – خیلی خوب

فرمت: mkv

حجم: ۶۶۰ MB

امتیاز: ۴٫۷/۱۰

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

زیرنویس فارسی: ندارد

کارگردان: Sajid Khan

بازیگران: Akshay Kumar, Ritesh Deshmukh, Deepika Padukone, Lara Dutta, Jiah Khan …

خلاصه داستان: فیلم کمدی و سر گرم کننده جدید هندی است که روایت چند انسان را به تصویر می کشد که سه پسر و سه دختر به دنبال عشق واقعی خود هستند و در همین حال که ان ها هم دیگر را پیدا میکنند به هم دروغ های می گویند که دست ان ها رو میشود و دروغ های ان ها مشخص میشود و …

 

حجم: ۶۶۰ MB

دانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 13:54 | |
دانلود فیلم Endhiran

دانلود فیلم Endhiran

ژانر: اکشن, ماجرایی, کمدی, فانتزی

کیفیت: PDVDRip – خوب

فرمت: mkv

حجم: ۶۹۶ MB

امتیاز: ۷٫۹/۱۰

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

زیرنویس فارسی: ندارد

کارگردان: S. Shankar

بازیگران: Rajnikanth, Aishwarya Rai, Danny Denzongpa, Santhanam, Karunas …

خلاصه داستان: A gifted scientist constructs an equally gifted robot, who sets out into the world for the first time with some unexpected and mind-blowing consequences.

 

حجم: ۶۹۶ MB

دانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 13:52 | |
دانلود فیلم Darling

دانلود فیلم Darling

ژانر: عاشقانه

کیفیت: DVDRip – خیلی خوب

فرمت: mkv

حجم: ۷۰۰ MB

امتیاز: ۷٫۵/۱۰

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

زیرنویس فارسی: ندارد

کارگردان: A. Karunakaran

بازیگران: Prabhas, Kajal Agarwal, Shradha Das, Prabhu, Aahuthi Prasad …

خلاصه داستان: —

 

حجم: ۷۰۰ MB

دانلود فیلم با لینک مستقیم

[+] نوشته شده توسط عزیز در جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, در ساعت 13:51 | |
صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 24 صفحه بعد

درباره وبلاگ

دلم در عمق چشمانت به دردي ناجوانمردانه مي دهد جان
آرشيو
آبان 1391
مهر 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
دی 1390
آبان 1390
شهريور 1390
تير 1390
خرداد 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
ارديبهشت 1387
ارديبهشت 1386
بهمن 1384
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سايت :
عزیز
لينكستان
آموزش طراحی صفحات وب
طراحی وب - آموزش طراحی صفحات وب
دوستت دارم
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کتاب و آدرس bitoam.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس بر روی کادر کلیک راست نمایید تافعال شودوبعد از آن مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. <





فال حافظ

قالب هاي نازترين

جوک و اس ام اس

زيباترين سايت ايراني

جديد ترين سايت عکس

نازترين عکسهاي ايراني

بهترين سرويس وبلاگ دهي

وبلاگ دهي LoxBlog.Com


لينكدوني

فروشگاه اینترنتی ایران آرنا
http://www.kohandownload.com
tanindownload
دانلود
ارا دانلود
بزرگترین مرجع دانلود ایرانیان
وب سایت اف ایکس پی
شبکه کامپیو تر ایران
hamechi sara
آپدیت نود 32
شهر رويايي
تلخند
سرزمین عجائب
انباری عـکس هر عـکسی بخوای پیدا میکنی
برای دوستان
اولین عشقم...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ LoOoVeLeSs Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
کلبه تنهایی های دخترونه
بهترین دختر دنیا
کتیبه عشق
سایت دانلود رایگان
تیزر فیلم دانلود تیزرهای فیلمهای بالیوود
خلوت شب
جدیدترین یوزر و پسورد های NOD32
یوزرنیم و پسورد برای آپدیت NOD32
سافت گذر
عشق مرده
شعر و ادبیات
عاشق تنها
فقط به خاطر تو
سایت تفریحی پیزاک
*♥*•.ღღکلبهـ تنهاییــــ منـღ.•*♥*•.ღღ کلبــ♥هههــــــ تنهـ ♥ـ ـاییــــــ منـــ ♥ــــ
رویاهای من
.::◘ زیبایی باور نکردنی ◘::.
اس ام اس.جملات زیبا.اهنگ.فیلم.عکس و ...
*****OBTAIN-------***
دل نوشته های یک عاشق
پرنده تنها
موسسه فرهنگي قرآني مجمع الزهرا(س)
دانلود
ثبت دامنه
عاشق زورق نشين
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , bitoam.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com